Прослава јубилеја

Медицинска школа у Ћуприји је ове године обележила значајан јубилеј – 60 година свог постојања. Тим поводом запослени у школи су са својим ученицима осмислили и реализовали низ активности.

Филм о Медицинској школи у Ћуприји, снимљен поводом јубилеја – 60 година постојања школе.

Обележавање јубилеја је започело 24.9.2018.г, u 15 часова, када је у холу школе одржана промоција Монографије Медицинске школе.  Своја размишљања о школи, занимљива искуства и сећања поделили су са нама садашњи и бивши професори и ученици Медицинске школе. Колеге у пензији и бивши ученици школе добили су овом приликом захвалницу Медицинске школе и примерак Монографије. Захвалнице је уручила директорка школе Зорица Маринковић. Промоција Монографије је увеличана наступом оркестра Школе за музичке таленте из Ћуприје. Промоција је завршена пригодним послужењем.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Истог дана у 18 часова у сали Шомо одржан је први део свечане академије, под називом „Школа некада“. Чланови  драмске секције наше школе  су извели позоришну представу „Шешир професора Косте Вујића“. Приредбу су обогатиле занимљиве плесне и музичке тачке.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Другог дана прослављања јубилеја, 25.9.2018.г. најпре је у наставничкој канцеларији одржан коктел добродошлице за бивше ђаке и пензионере. Уследила је показна вежба и реалистички приказ, у организацији секције Прве помоћи. У 18 часова у сали Шомо одржан је други део свечане академије, овога пута под називом „Школа данас“. У склопу овог дела академије приказан  је кратак филм о Медицинској школи, затим је директорка школе уручила захвалнице сарадницима и пријатељима Медицинске школе.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Након тога уживали смо у изузетно занимљивој, смешној, али и поучној позоришној представи, коју је припремила наша драмска секција, под вођством професорке Наташе Милановић.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Други дан прослављања јубилеја завршен је свечаном вечером, која је одржана у ресторану „Михајловић“ у Ћуприји.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Прославу јубилеја школе заокружили су спортски сусрети, који су одржани 26.9.2018.г, у фискултурној сали школе, а у организацији професора физичког васпитања Дарка Никодијевића, Тијане Пековић и Зорана Ђорђевића. Ученице наше школе играле су одбојку са ученицама  Гимназије у Ћуприји,  а дечаци су се у баскету такмичили са ученицима Гимназије из Ћуприје и Техничке школе из Ћуприје.